Mijn favorieten

Woning verkopen

De verkoop van uw woning houdt een zoektocht in. Een zoektocht naar de juiste koper, die bereid is een goede prijs te betalen. Graag zijn wij u hierbij van dienst.

Uw woning verkopen: hoe gaat dat in zijn werk?
Stap 1: opname woning en waardeadvies.
Wij komen graag een keer bij u langs om uw woning te bekijken. Vervolgens krijgt u van ons een waardeadvies.
Stap 2: bepalen verkoopstrategie en vaststellen vraagprijs.
Samen met u bepalen we de beste verkoopstrategie voor uw huis en stellen we de optimale vraagprijs vast. Ook nemen we de verdere details van het verkooptraject met u door.
Stap 3: aanmelding uitwisselingssysteem en Funda.
Uw woning wordt aangemeld in het uitwisselingssysteem van de N.V.M. met daaraan gekoppeld een uitgebreide plaatsing op de website www.funda.nl. Daarnaast wordt uw woning met tekst en foto’s geplaatst op onze website www.voorhoeve.nl en eventueel op andere websites.
Stap 4: professionele brochure met o.a. foto’s en plattegronden, zowel digitaal als in gedrukte vorm. 
Wij stellen een uitgebreide brochure samen met alle relevante informatie over uw woning. Hierbij kunt u denken aan een beschrijving, diverse foto’s, kadastrale informatie, plattegronden etc.
Stap 5: plaatsen te koop bord (in overleg).
Na overleg plaatsen wij één of meerdere borden bij uw woning. Voorbijgangers zien direct dat de woning te koop staat en waar ze voor meer informatie terecht kunnen.
Stap 6: bezichtigingen.
De bezichtigingen worden professioneel begeleid. Eén van onze N.V.M.makelaars laat belangstellenden uw woning zien, geeft hen alle informatie en denkt met hen mee over de mogelijkheden van de woning.
Wij houden u op de hoogte van het verloop van de bezichtigingen en de reacties van de belangstellenden.
Stap 7: onderhandelingen.
Onderhandelingen voeren wij namens u en vanzelfsprekend in nauw overleg met u. Uiteindelijk bepaalt u natuurlijk voor welke prijs uw huis verkocht wordt.
Stap 8: koopakte.
Wij stellen de koopakte op en nemen de tijd om deze met u door te nemen. Vervolgens regelen we de ondertekening van de koopakte door beide partijen.
Stap 9: verdere afwikkeling.
Tenslotte verzorgen wij de verdere afwikkeling, tot en met de overdracht bij de notaris. Mochten er zich naderhand nog problemen voordoen, dan staan wij u uiteraard terzijde.

Wij nemen u veel zorg uit handen en kunnen bij de verkoop van uw huis veel voor u betekenen! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend verkoopgesprek.